Най-голямата подкрепа на Кейт Мидълтън — нейните деца, се присъединиха към

...
Най-голямата подкрепа на Кейт Мидълтън — нейните деца, се присъединиха към
Коментари Харесай

Коледен разкош: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот се появиха заедно на празничния концерт

Най-голямата поддръжка на Кейт Мидълтън — нейните деца, се причислиха към нея в специфична нова кралска коледна традиция.

9-годишният принц Джордж и 7-годишната принцеса Шарлот излязоха в четвъртък, с цел да участват на втория годишен празничен концерт на принцесата на Уелс , Royal Carols: Together at Christmas. Те влязоха в Уестминстърското абатство дружно с родителите си.

Припомнете си осъществяването ѝ от предходната година ► 

Семейството съвършено координира своите тоалети, като Кейт и Шарлот бяха в сходни нюанси бордо — принцесата на Уелс беше в рокля по поръчка на Eponine London, а дребната принцеса беше с палто от Trotters . И Уилям, и Джордж носеха костюми и вратовръзки, като вратовръзката на таткото подхождаше на женските тоалети. Изглежда, че 4-годишният принц Луи си е останал у дома.
 Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот дружно на годишния коледен концерт  Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот дружно на годишния коледен концерт  Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот дружно на годишния коледен концерт  Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот дружно на годишния коледен концерт
Събитието беше фамилна поява за кралските особи, защото участваха и крал Чарлз III и кралица Камила. От кралското семейство се причислиха също принцеса Юджини и брачният партньор ѝ Джак Бруксбанк, принцеса Беатрис и брачният партньор ѝ Едоардо Мапели Моци, Зара и брачният партньор ѝ Майк Тиндал, Софи, графиня на Уесекс, херцогът и херцогинята на Глостър, принц и принцеса Майкъл от Кент, лорд Фредерик Уиндзор и брачната половинка му Софи Уинкълман и лейди Габриела Уиндзор и нейният брачен партньор Том Кингстън.

► 

Родителите на Кейт — Карол и Майкъл Мидълтън, също бяха видени да влизат със сестрата на Кейт — Пипа.
 Кралското семейство се събра за празничния концерт в Уестминстърското абатство  Кралското семейство се събра за празничния концерт в Уестминстърското абатство  Кралското семейство се събра за празничния концерт в Уестминстърското абатство  Кралското семейство се събра за празничния концерт в Уестминстърското абатство
Тазгодишното събитие включваше обичайни коледни песни на Abbey Choir , дружно с осъществявания на посетители, в това число Крейг Дейвид и звездата от „ Клетниците “ Саманта Баркс, както и специфичен дует от оперния артист Алфи Боу и Мелани Си от Spice Girls. Четенията бяха изнесени от принц Уилям, Кристин Скот Томас и звездата от „ Падингтън “ Хю Боневил.

Концертът също по този начин включваше респект към кралица Елизабет II:

„ Тази коледна работа е отдадена на Нейно Величество кралица Елизабет II и на всички тези, които за жалост към този момент не са с нас. Силно поддържаните полезности на Нейно Величество като дълг, съчувствие и религия са управлявали основаването на тази работа “, гласи известието в програмата за Royal Carols: Together at Christmas read.
                             

В началото на службата беше излъчен филм, който акцентира по какъв начин починалата кралица беше в центъра на Коледа за толкоз доста хора с годишната си тирада. За своето четене принц Уилям прочете част от коледното предаване на починалата си баба от 2012 година

Въпреки че трите деца на Кейт и Уилям си останаха у дома за празничното събитие предходната година, това не е първото им присъединяване в коледните обичаи с кралското семейство. През 2019 година принц Джордж и принцеса Шарлот направиха своя коледен утринен дебют дружно с кралските особи за годишната им разходка до църковните служби. 

Припомнете си тук ► 
 Кралска Коледа: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот впечатлиха всички  Кралска Коледа: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот впечатлиха всички  Кралска Коледа: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот впечатлиха всички  Кралска Коледа: Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот впечатлиха всички
Появата на кралското семейство за коледната работа и концерт се случи часове откакто бяха излъчени последните серии от сериала на Netflix „ Хари и Меган “, в който херцозите на Съсекс направиха някои шокиращи разкрития и обвинявания. Прочетете всичко тук:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР